Lösningar som du kan lita på!

Vi arbetar med kvalité och säkerhet på alla plan. 
För oss är hållbarhet en självklarhet och vi strävar efter att våra arbeten skall hålla både länge och säkert.

 

SERVICES

Detta är vad vi gör

Data

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tele

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Fiber

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nätverk

Finns det något som retar dig så mycket som ett nätverk som inte fungerar. 
När du skall använda din dator hemma eller på jobbet och den bara står och tuggar och inget händer. 
Det är då vi kommer in och ser till att era nätverk kopplar upp snabbt och smidigt. 

Elinstallationer

När det gäller att installera el hemma eller på arbetsplatsen gäller samma sak för oss, det skall vara hållbara, säkra och smidiga lösningar.

Säkerhet

El säkerhet är något som det pratas mycket om nu och utvecklingen inom branschen går fort framåt. Vi håller oss uppdaterade och certifierade då vi vill vara en säker leverantör av dessa tjänster. 

Approach

Professionell IT Service & underhåll

Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt och vänder oss till både företag och privatpersoner. Vi kan ge er råd om hur ni skall tänka vid ert val av IT tjänst, samt att vi underhåller de befintliga system ni har idag. 

Vi skapar komplett fungerade datasystem

Kom igång

Våra fem ben

Vi vill att ni hos oss skall få en helhetslösning på era elinstallationer och har därför valt att fokussera på de delar som ni kan behöva i en totallösning. 

Fiber

Tele

Elinstallationer

Data

Underhåll

TESTIMONIALS

Vad våra kunder säger om oss!

Kan med varm hand rekommendera EL WAB och dess elektriker. De kom först och tittade på arbetet och återkom sedan med en plan för tidsåtgången av arbetet. Kändes både tryggt, säkert och professionellt.

Camilla Kallin

Green & Kallin

Vi behövde se över våra elistallationer som började att krångla lite väl ofta. Killarna på El WAB kom och gick igenom det vi hade och vi fick sedan ett förslag på en uppdatering av vårt befintliga system. 
Det var skönt att kunna prata med elektrikerna och förstå vad det vad de gjorde på vår arbetsplats. Vi är mkt nöjda och kommer anlita dem framåt. 

Karin Grahn

Blombergs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Adam Karlsson

Itverkstan

När vi kom till butiken och all ström var helt utslaget, var det härligt att kunna ringa till vår lokala elinstallatör EL WAB och de kom direkt och hjälpte oss, så vi snabbt fick ordning på våra system. 

Theresa Jonsson

Blomhuset